Terug naar Caviastal Marieke Bericht schrijven
Bericht 23 t/m 42 van 122
Naam Jacqueline
Datum 11-04-2005 22:02:40

Hoi Marieke Nou heel wat gebeurt bij jullie bevallingen zeg??Maar toch nog weer een mooi stel wat er geboren is gefeliciteerd
Was je gebeten door de cavia ach ja dan moet je ze ook niet vergeten te voeren he??Haha
Nou bedankt weer voor je mail groetjes jacqueline uit Wijchen

Naam marjolein dochter...
Datum 02-04-2005 14:36:35

hallo marieke

met kiki en coco gaat het prima ik heb coco z'n naam laten houden en voor de andere kleine hebben we (ik en me moeder) de naam kiki bedacht ze kunnen goed met elkaar overweg aan het begin was dat nog niet zo mara nu wel ben erg dankbaar dat ik de cavia's mogt kopen want u wou kiki (de kleinste) eerst zelf houden heb ik gehoord van mijn moeder

heel erg bedankt en ook de groetjes van me moeder (tanja) doeg marjolein

Naam Trudy Graveth
Datum 01-04-2005 19:35:39

Hoi marieke en janny,

even een berichtje van ons om te vertellen dat het heel goed gaat met onze zeugjes, bella en lotje. Ze groeien goed en vinden alles even leuk. Ook reageren ze op onze stemmen en gillen ze erop los. Ik ben erg blij met ze en knuffel ze graag. Drinken doen ze nog steeds erg weinig maar gezien de plekken urine in de bak denk ik dat dat wel goed zit.

Groetjes en tot mails

Naam Yvonne
Datum 18-03-2005 20:55:09

Hallo Marieke

Zag dat je ook op mijn site was geweest dus ik dacht zal ook even bij jou kijken. Ook jij hebt een mooie site hoor en natuurlijk mooie caafjes. Kom vast nog wel eens kijken ben erg benieuwd naar de jongen die nog gaan komen.

Naam Marcella
Datum 27-02-2005 15:22:06

Hallo,
Erg mooie caafjes
en een hele leuke site zeg..
Groetjes Marcella

Naam patrick
Datum 05-02-2005 00:45:57

hoi Marieke wat een mooie nest teddy's heb zeg . ik heb inmiddels een andere site omdat mijn vorige is gecrast hahaha , de link heb ik hier boven erbij gezet . groetjes patrick caviastal tessel

Naam Loes
Datum 16-01-2005 16:14:56

Hoi Marieke,

Via startpagina ben ik op je site terecht gekomen. Mooie dieren heb je zitten en je site is lekker overzichtelijk!

Groetjes, Loes

Naam Helma van Tilburg
Datum 14-01-2005 16:55:18

hoi marieke,

mitzi is gisteren 1 jaar geworden, dus dat was feest. ze heeft een bol gekregen die we in de kooi hangen en daar doen we dan hooi of andvy in. samen met mouse kan ze daar lekker uit knabbelen. en natuurlijk heeft ze 1 uur lang helaal alleen een knuffel beurt gekregen en daar genoot ze nog het meeste van.

gr helma

Naam Audrey Cavia_...
Datum 08-01-2005 12:01:35

hoi Marieke ik heb je gevonden Pfffffff je site ziet er leuk uit echt top maar hoe is het met je paardjes die kleintjes ben erg nieuwschierig hihihi tot op de BTT GR Audrey

Naam patrick van rijn
Datum 12-12-2004 11:47:31

hoi marieke
wat een leuke site heb jij zeg en mooie cavia's uiteraad ga zo door . kom je vast wel is een keer tegen op een show groetjes patrick
caviastal tessel

Naam Caviastal beyonda
Datum 10-12-2004 22:55:41

hoi marieke, hoe is het met jullie???
Met mij gaat alles goed.
Wat ik wilde zeggen is dat Evy het zwarte engels gekruinde zeugje die ik heb gekocht bij je, hoogzwanger is.
Ze is zwanger van Archie, die ook bij jouw vandaan komt.Het heeft effe geduurd voordat het raak was, maar eindelijk is het zover.

Als ze geboren zijn, dan hoor je het van me en dan kan je komen kijken naar de foto's op mijn ch.

Nou ik hoop dat je het leuk vindt dat ik je op de hoogte houdt van evy en archie....

Groetjes knuff danielle

Naam Helma van Tilburg
Datum 23-11-2004 13:19:08

Hoi Marieke,
Nog bedankt voor je berichtje. Ik ben nu wat foto,s aan het verzamelen van MItziĀ“s herkomsten nu wilde ik de foto van Hanna copieeren maar die staat niet meer op je site. Heb je nog een foto van Hanna en zo ja zou je die naar mij willen mailen, dan heb ik van Mitzi alles compleet.
groetjes Helma

Naam Helma van Tilburg
Datum 15-11-2004 14:52:25

Hallo Marieke,

Ik denk dat Mitzi een dikke buik heeft van het vele eten, ze heeft nog steeds geen jonge en ik verwacht ze ook niet meer. Er is ook geen leven in de buik te voelen. >:
Ik ben nu maar op zoek naar een nieuw jong peruviaantje (zeugje). Mijn voorkeur gaat uit naar een lila of grijse kleur. Als je iets hebt of weet dan hoor ik dat graag
Als iemand dit leest en iets voor mij heeft dan hoor ik dat ook graag.
groetjes Helma

Naam Daphne Baars
Datum 29-10-2004 14:08:05

Hai Marieke,

Mooie site! En wat veel mooie caafjes wonen er bij jou!
Ik heb via iemand uit Friesland een zwart-bont zeugje gekregen. Op haar stamboom staat dat ze bij jouw caviastalletje is gefokt :. Nu vond ik het leuk om het jou te vertellen en misschien vind jij het ook leuk om te weten dat dit zeugje bijna haar jongen verwacht.Ze is bij mij gedekt door mijn driekleur sheltie beer. Misschien vind je het leuk haar nog een keertje te zien op mijn site?

Groeten Daphne

Naam Gerrit, Cavia Oase
Datum 13-10-2004 19:00:22

Hoi Marieke

Wat een leuke site heb jij!! Erg overzichtelijk en allemaal mooie caafjes.
Veel succes met de caafjes en we zien elkaar wel weer ergens op een show.

Groetjes, Gerrit van de Cavia Oase

Naam Het Caviaparadijs...
Datum 07-10-2004 22:58:03

Hallo marieke
even door je website gegaan mooi hoor. We hebben de zelfde smaak wat ras betreft ik fok ook met borstel en gladhaar en rex op kleine schaal de peruvian.
Het ziet er goed verzorgd uit.
Groetjes Marlon van Het Caviaparadijs.

Naam HELMA VAN TILBURG
Datum 01-10-2004 10:58:35

Hallo Marieke,

Het is bijna zover, Mitzi heeft een hele dikke buik en ik denk dat het niet lang meer gaat duren. Billy is terug bij zijn baasje maar hij mist Mitzi wel. We hebben ze vorige week nog even bij elkaar gezet, maar Mitzi heeft geen zin in zijn gezelschap.
Ik heb nog wat vragen en ik hoop dat jij ze wil beantwoorden:
1. Als de kleintjes zijn geboren moeten we ze dan de eerste dagen met rust laten?? Ik denk dat de kinderen het heel leuk vinden om de kleintjes vast te houden. 2. Billy is een borstel cavia en Mitzie een peruviaan, nu heb ik eens gehoord dat een kruising van die 2 een shelty wordt! 3. Wanneer mag ik de kooi verschonen als de kleintjes geboren zijn?
Ik hoop snel van je te horen.
gr Helma

Naam Marcella den Bak
Datum 19-09-2004 18:12:35

Hallo,
wilde even laten weten dat ik een geheel nieuwe website heb..
groetjes Marcella

Naam boerderij 't West...
Datum 04-08-2004 00:01:10

Hoi Marieke.

Ook eens een berichtje van mij. Hou je site nu al zo lang in de gaten en zit telkens weer te kwijlen bij de geweldige caven van je!!! Hoop snel weer op Babbels te lezen dat er weer jongen zijn geboren en weer nieuwe foto's van de jongen van Lois te zien.

Naam Helma van Tilburg
Datum 26-07-2004 16:35:49

Hallo Marieke,
Het is zover Mitzi zit met Billy samen.
Ze blijven de hele vakantie tijd bij elkaar, zijn baasje is op vakantie en als wij weg gaan gaat Mitzi daar naar toe goed geregeld he!! . Mitzi is nog niet erg gewillig en kijkt soms of ze wil zeggen " blijft hij nog lang hier" Het lijkt of wel dat zij er erg van geniet als zij geknuffeld word en hij niet. Natuurlijk krijg Billy ook wel zijn nodige aandacht en daar geniet hij dan weer van. Maar goed, het is een leuk stel samen en nu maar hopen dat ze wordt gedekt ze hebben samen genoeg prive dus dat moet wel lukken. Klopt het, dat als je een borstel cavia met een peruviaan kruist je een shelty krijgt??? groetjes Helma van Tilburg

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende